Eberspaecher

CES 2019 – Eberspaecher asigura o temperatura ideala in microSNAP

Esslingen / Las Vegas, 10 decembrie 2018 – Rinspeed prezinta microSNAP la CES 2019 din Las Vegas – un studiu de concept pentru transportul ultimilor kilometri. Compania elvetiana se bazeaza pe expertiza managementului termic al Eberspaecher pentru temperaturi ideale in vehicul. Datorita solutiilor de incalzire si racire, microSNAP poate fi utilizat flexibil si convenabil. In toate cazurile de aplicare, alimentarea cu energie provine dintr-un sistem independent de stocare a energiei (ESS). Aceasta baterie auxiliara asigura faptul ca vehiculul nu este afectat negativ de componentele aditionale.

Principiul vehiculelor mici autonome este simplu: asa-numitele “Pods” sunt corpul si, in functie de destinatia dorita, o camioneta de livrare, o statie de incarcare sau un taxi autonom pentru doi pasageri. Sasiul (“Skateboard”) contine toate partile susceptibile de a fi uzate si poate fi combinat in mod flexibil cu Pods-le. In functie de aplicatie si de temperatura dorita, sistemele Eberspaecher functioneaza autonom. Acest lucru este realizat prin combinarea echipamentului de aer conditionat si a unui incalzitor electric. Nu este nevoie sa spunem ca functiile de control al climatizarii furnizate de solutiile de conectivitate Eberspaecher sunt potrivite si pentru flotele auto, fiind usor de operat. In functie de timpul anului si de temperatura exterioara, microSNAP este astfel ajustat la temperatura ideala inainte de a lua pasagerii sau livrarea.

1. microSNAP

  • Studiu de concept pentru transportul ultimilor kilometri
  • Temperaturi ideale in vehicul
  • Furnizarea de energie independenta datorita Sistemului de Stocare a Energiei (ESS)

Managementul termic si stocarea energiei

Ca supermarket mobil sau vagon de livrare pentru ultimul kilometru, solutiile de climatizare mentin alimentele si marfurile la temperatura dorita. Acest lucru asigura mentinerea lantului rece si clientii primesc produsele lor proaspete si delicioase acasa sau la birou. In acest caz de utilizare microSNAP, Eberspaecher furnizeaza suplimentar containerele de racire si incalzire. O alta aplicatie in care ESS joaca un rol esential este atunci când microSNAP este utilizata ca statie de incarcare mobila. Producatorii Rinspeed isi imagineaza ca Pods-le vor fi utilizate si in acest scenariu. Acest Power Pod contine o baterie de litiu-fier-fosfat de la Eberspaecher cu o putere de 480 V / 144 Ah. Acesta genereaza un maxim de 69 kWh, ceea ce inseamna ca atat gama de vehicule electrice cu baterie poate fi imbunatatita cat si echipamentul electric actionat. Taxi Pod-ul transporta pâna la doua persoane intr-un vehicul cu temperature controlata. In plus, pasagerii pot ajusta temperatura in mod corespunzator in timpul calatoriei.

Vizualizeaza filmul de prezentare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *