Concernul Eberspächer:

propulsorul mobilitatii de maine

Tehnologie de esapare, incalzitoare pentru vehicule si climatizatoare pentru autobuze

Tehnologia noastra contribuie activ pe plan mondial la transportul ecologic si la marirea sigurantei si a confortului. Suntem un partener competent al industriei constructoare de vehicule si în domeniul electronicii pentru vehicule si in conectarea in retea cu magistrale informatice pentru vehicule.

Previziune

Inovam in ritm alert. Azi lucram la transportul de maine si oferim solutii novatoare – pentru reducerea emisiilor conform cu noile norme, gestiunea complexa a caldurii la propulsiile electrice si exigenta marita fata de electronica pentru vehicule.

Initiativa

Toti constructorii de vehicule din Europa si din America de Nord, precum si tot mai multi din Asia, folosesc tehnologiile noastre avangardiste. De cunostintele vaste despre echiparea initiala profita si distribuitorii de piese si atelierele din intreaga lume, carora le suntem furnizori.

Flexibilitate

Eberspächer este un concern independent si foarte flexibil. Cu circa 10.000 de angajati in 29 de tari, cu peste 80 de unitati, suntem reprezentati pe toate pietele cheie ale industriei de automobile la nivel mondial. Ne extindem strategic prezenta internationala – calitatea nu are hotare.

Strategia noastra: „zero defecte”

Decat sa repari greseli, este mai bine sa le eviti de la inceput. Acesta este principiul nostru de asigurare a calitatii.

Ne-am propus sa aducem aproape de zero numarul erorilor in cadrul Eberspacher: in acest scop, planificam si supraveghem toate operatiile si procesele relevante pentru calitate. Cu toate acestea, suntem constienti ca nici oamenii, nici masinile nu pot elimina complet erorile. De aceea, suntem toleranti cand apare totusi o eroare.

O abatere singulara de la rezultatul dorit nu reprezinta ceva condamnabil, ci o sursa de imbunatatire. Iar imbunatatirea este continua si reprezinta principiul de baza al serviciului nostru de asigurare a calitatii.

Invatam din fiecare eroare aparuta si evitam consecvent repetarea acesteia. Transmitem sistematic mai departe cunostintele obtinute, pentru a putea depista din timp posibilele surse de erori, la nivelul intregului concern. Astfel obtinem rezultate masurabile: producem constant aproape fara erori.

Eforturile noastre merita: clientii ne recomanda regulat pentru piese fara defecte si pentru calitatea exceptionala a produselor.

Doar calitatea maxima ne multumeste

Multumirea clientilor este baza afacerii noastre: putem avea succes pe termen lung doar daca asteptarile clientilor nostri sunt intotdeauna indeplinite.

Tehnologic si calitativ, suntem recunoscuti ca furnizor principal pentru industria auto si vrem sa ne consolidam aceasta pozitie de varf la toate categoriile de produse.

Pentru aceasta, ne bazam pe un concept cuprinzator de asigurare a calitatii, care se regaseste in toate operatiile si procesele relevante. Ne dorim sa eliminam de la bun inceput cauzele erorilor si sa asiguram astfel calitatea maxima in toate domeniile.

In acest scop, ne stau la dispozitie metode si programe verificate. Aplicam criterii si indici specifici de calitate pentru fiecare gama de produse.

Dar toate au un lucru in comun: continuitatea asigurarii calitatii pentru toate produsele, procesele si serviciile, de la prima idee din faza de proiect, la intregul proces de dezvoltare a produsului si pana la serviciile post-vanzare.

Printr-un sistem de asigurare a calitatii certificat international (conform cu normele IATF 16949 si EN-ISO 9001), nivelul inalt de calitate este mentinut pe plan mondial.

Firma Eberspaecher RO SRL a fost infiintata in Romania in anul 2010 cu sediul in Miercurea Ciuc, in anul 2014 si-a mutat sediul in apropierea Clujul, iar din vara anului 2017 este responsabila pentru regiunea Europei de Sud-Est.

Distributia produselor se efectueaza din depozitul din Gilau, jud. Cluj.