Airtronic

Placut si cald pe drum cu noul Airtronic de la Eberspaecher

A doua generatie a familiei Airtronic din Eberspaecher este o adevarata revolutie. Vorbim de modelul Airtronic S2 Commercial compact pentru camioane, Airtronic M2 Commercial pentru ambulante sau Varianta de agrement pentru RV: cu durata lunga de viata si linistea, noul incalzitor de aer asigura temperaturi confortabile in multe tipuri diferite de vehicule.

Echipamentul cu aredere interna Airtronic 2 este o actualizare a familiei de incalzitoare a aerului de la Eberspaecher. Nou motor fara perii inseamna o durata lunga de viata, peste 5.000 de ore. Acest lucru face din a doua generatie Airtronic un sistem de incalzire foarte fiabil pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv transportul pe distante lungi, vehiculele de urgenta sau in calatoriile de vacanta. Cu senzorul sau de altitudine integrat, este ideal si pentru o plimbare de la mare la munte. Senzorul optimizeaza functionarea arzatorului si se adapteaza automat la altitudini de pâna la 3000 m.

Noul Airtronic de la Eberspaecher

  • Durata mai lunga de functionare datorita motorului fara perii
  • Incalzire realizata silentios
  • Functionare optima a arzatorului, senzor de altitudine integrat

Functionare silentioasa pentru un somn linistit

Airtronic asigura o ambianta placuta si relaxanta. Incalzeste interiorul autovehiculului la nivelurile adecvate de confort si asta se intampla acum extrem de silentios. Functioneaza eficient si foarte silentios datorita variatorului de caldura, infinit variabila. Noua pompa de masurare a fost, de asemenea, optimizata prin reducerea zgomotului – “ticaitul” când pomparea combustibilului se realizeaza este o experienta din trecut. Turarea linistita a incalzitorului de aer asigura un somn linistit – inclusiv pentru calatorii cu RV-uri sau soferii aflati in perioadele de odihna.

 

Un control usor cu EasyStart Pro

Elementele de operare EasyStart fac controlul pre-incalzitorului simplu si convenabil, fiind deosebit de intuitiv. Folosind functia timer, se poate preseta momentul de pornire dorit si durata de incalzire. Senzorul de temperatura integrat permite reglarea exacta a temperaturii dorite. Afisajul si un inel LED cu mai multe culori in jurul butonului de operare indica continuu daca modul de incalzire sau de ventilatie este activ in prezent. Un avantaj in plus – in special pentru vehiculele cu incalzitoare multiple, cum ar fi caravane – este controlul centralizat al unui numar de pâna la doua unitati de incalzire. Si, bineinteles, similar EasyStart Pro, preincalzitoarele Eberspaecher pot fi de asemenea controlate cu EasyStart Web sau cu telecomenzi conventionale (unitati 12V).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *