In UE aveti dreptul de a returna produsele achizitionate on-line sau prin alte mijloace de vanzare la distanta (prin telefon, prin posta, de la un comis voiajor) in termen de 14 zile, pentru a beneficia de rambursarea integrala a sumei platite.

Cum puteti anula o achizitie

Trebuie sa informati EBERSPAECHER RO SRL cu privire la decizia de anulare a achiziției. Nu este suficient doar sa trimiteți produsele inapoi. Reclamatia de retur se trimite catre info@eberspaecher.ro. Aveti la dispoziție 14 zile de la receptia comenzii pentru a trimite inapoi produsele.

Pentru marfuri voluminoase se va oferii cel puțin o estimare a costurilor de returnare.

Obtinerea unei rambursari

Eberspaecher RO SRL este obligat sa va returneze banii in termen de 14 zile de la primirea cererii dumneavoastre de anulare a comenzii si receptionarea produselor returnate. Rambursarea poate intarzia in cazul in care produsele nu au fost receptionate de catre Eberspaecher RO SRL sau cel puțin nu puteti dovedii că le-ati trimis.

Garantia legala

Garanția legala este de 2 ani (24 de luni de la data facturarii)

In cazul produselor reparate, garantiile legale si comerciale se prelungesc cu o perioada egala cu timpul scurs din momentul in care consumatorul i-a notificat vanzatorului defectul sau i-a predat produsul, pana in momentul in care produsul a fost reparat, iar consumatorul a fost înstiintat cu privire la acest lucru sau pana in momentul in care produsul i-a fost livrat.