Eberspaecher

RETTmobil 2019: Eberspaecher asigura in orice moment temperaturi optime in vehiculele de urgenta

RETTmobil 2019

  • Management termic de catre Eberspaecher si Eberspaecher Kalori
  • Airtronic 2 mentine temperatura constanta in compartimentul pacientului
  • Incalzitor electric Plugtronic pentru compartimentul motor si pasager

Esslingen, 26 februarie 2019 – In timpul misiunilor de salvare, habitaclul trebuie sa respecte specificatiile de temperatura reglementate. Pentru a se asigura ca acestea sunt indeplinite si ca pacientii sunt transportati in mod optim, Eberspaecher ofera solutii versatile de management termic pentru vehiculele de ambulanta. In perioada 15-17 mai, Eberspaecher (Hala 7, Stand 711) si Eberspaecher Kalori (Hala J, Stand 1526) au prezentat sisteme de incalzire si racire la RETTmobil 2019 din Fulda, Germania.

 

Ca expert in managementul termic, Eberspaecher ofera un portofoliu larg adaptat cerintelor extreme ale serviciilor de ambulanta. In urma achizitiei specialistului francez de climatizare Kalori SAS, compania din Esslingen si-a extins experienta ca furnizor de sistem in conformitate cu standardul EN1789. Printre altele, Eberspaecher Kalori ofera o gama larga de vaporizatoare, cum ar fi SuperK, cu putere de incalzire de 4,3 kW si putere de racire de 3,5 kW. La RETTmobil, specialistii in climatizare vor expune si evaporatorul HK EVO4 Kombi cu puterea impresionanta a caldurii si puterea de racire de 9,5 si, respectiv, 8,6 kW. RK14 Kombi este potrivita pentru instalarea pe acoperisului vehiculelor de urgenta. Cu o capacitate de incalzire/ racire de 19 kW / 14 kW, aceasta unitate este cu adevarat puternica. Eberspaecher Kalori a dezvoltat, de asemenea, un sistem adaptabil inovativ pentru integrarea componentelor individuale in unitatile existente de climatizare. Prin intermediul unei instalatii de by-pass, aceasta permite, de exemplu, adaugarea de compresoare sau condensatoare.

Incalzitor puternic pentru compartimentul pacientului

Echipamentul cu ardere interna Airtronic M2 Comercial este de fapt o rafinare a incalzitorului Airtronic, ce se bucura de un mare succes. Acesta ofera o durata de viata impresionanta si control continuu al puterii termice. Airtronic asigura temperaturi reglabile si consistente in compartimentul pacientului inainte si in timpul calatoriei. Acest lucru este deosebit de important pentru pacientii care sunt transportati de cele mai multe ori in stare critica. Airtronic M2 Commercial este operat cu EasyStart Pro. Elementul de operare instalat este intuitiv pentru utilizare. Functia temporizatorului permite setarea in avans a timpului necesar de pornire si a duratei de incalzire. Ecranul si un inel LED in jurul butonului de operare indica starea curenta a functiei.

Incalzitor electric

Sistemul electric de incalzire Plugtronic garanteaza caldura confortabila inca de la inceputul desfasurarii activitatii. Functionarea nu poate fi mai simpla: pentru a porni modul de incalzire, conectati doar cablul de alimentare la o priza (230 V) si la dispozitivul de conectare din vehicul. Plugtronic este proiectat pentru a permite o extindere modulara: incalzitorul electric al motorului incalzeste circuitul de racire al vehiculului. Gama Plugtronic include si incalzitoare compacte pentru cabina care pot fi pozitionate in mod flexibil in habitaclu. In functie de cerinte, motorul, cabina soferului si compartimentul pacientului pot fi preincalzite sau bateria incarcata automat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *